0:00-24:00

Снимки


За да добавите снимка влезете във своя профил

Адрес

Чехия

обл. South Moravia
Mikulov, 69201
Ulice 28. rijna

Начини за плащане

В брой ПОС терминал UTA

Други услуги

  google places 4.1

Гориво Цена
Unleaded 95 40,18 CZK/л
Дизелово гориво Diesel 38,51 CZK/л

цените са предоставени от потребител на Fuelo.net на 17.03.2024г. 2:41

Maciej
Google Places© на 17.08.2020
оценка:

Ostatnia stacja w Mikulov przed granicą z Austrią. Ceny paliw wyższe niż przeciętne w Czechach (jednak nie aż tak wysokie na Shell'u kilkaset metrów wcześniej). Największy plus - bezpłatne toalety. Na miejscu dostępny też niewielki parking.

Ziya Karacakaya
Google Places© на 16.08.2020
оценка:

Achtung!!! Die Waschanlage nicht verwenden! War gestern dort und während trocknen, hat das Gerät meine Frontscheibe gebrochen. Personal spricht weder Deutsch noch Englisch. Ich weiß noch nicht, ob sie meine Verluste bezahlen werden.?‍♂️ Ich kann es definitiv nicht empfehlen.

Tomasz Kaźmierczak
Google Places© на 08.08.2020
оценка:

Stacja przy głównej drodze. Dostępne LPG. Ceny rozsądne. I widok na zamek. :)

Oldřich Kopecký
Google Places© на 26.05.2020
оценка:

Jedna z posledních benzínek před vjezdem do rakouska. Prodej dálničních známek.

Laweta Boksera
Google Places© на 05.05.2020
оценка:

Stacja czysta maly parking na 6 tirow. Obsługa nie najgorsza.

Laweta Boksera
Google Places© на 05.05.2020
оценка:

Stacja czysta maly parking na 6 tirow. Obsługa nie najgorsza.

Andreas Kusstatscher
Google Places© на 09.03.2020
оценка:

Positiv überrascht. Sehr freundliche Bedienung. Beste TankstellenHotDog den ich gegessen habe. Toiletten sauber. Leider wenig Parkplätze direkt an der Tankstelle.

Roman Mifek
Google Places© на 19.02.2020
оценка:

Kelímky u pokladny, to je nešťastné. Pokud zákazník krade, nedá se nic dělat, stále jsme v Česku, nicméně řešit se to dá automaty na mince nebo žetony.

Dominik Kalouda
Google Places© на 08.02.2020
оценка:

Poslední cenově dostupná benzínka před hraničním přechodem, často však o víkendu bývá přeplněná...

Maciej Kramza
Google Places© на 25.01.2020
оценка:

Stacja jak stacja. Może jedynie zaznaczać że gaz w cenie o korone mniej.Poprawili sie co do jakości. Przejechałem bez problemu. Obsługa ok. Może menadżer sie zmienił. Jade za miesiąc. Zobaczymy.

Petr ŠTÁBL
Google Places© на 19.01.2020
оценка:

Prodejna příjemná , toalety vcelku čisté, ale obsluha hrozná. Povedlo se mi tam chytit 2x stejnou obsluhu a děs a hrůza. Neochotna, protivná obsluha. Benzinku jsem si přejmenoval "U protivy"

Stanislav Ježek
Google Places© на 13.12.2019
оценка:

Čerpací stanice MOL Mikulov na cestě do rakous. Pánské WC není udržované. Jedná mísa nepoužitelná, zabalená po pytle na odpadky. Nečisté mísy. Chtěli jsme si dát ranní kávu a k tomu nějaký moučník - dezert. Současné polotovarové, nevím jak to správně nazvat, jsou katastrofa gastronomie. O to horší je to, když do toho kousnete a pochopíte, že to není ani po ránu čerstvě zapečené. Ranní káva a moučník, to se prostě nepovedlo. Kéž by si někdy provozovatelé - vedoucí provozoven zkusili ochutnat, co nám nabízí za hnus. Dávám ?. Stanislav

Standa
Google Places© на 01.12.2019
оценка:

Místo kam vždy zajedu nejen na vynikající kávu. A dnes 1.12 12.40 .. naprosto perfektní usměvavá , příjemná obsluha . Bageta čerstvá .. prostě super. Všude čisto uklízeno ,včetně WC. No vidím to že na cestě zpět se zase zastavím .

Ales Janca
Google Places© на 25.11.2019
оценка:

Čerpací stanice MOL již delší dobu preferuji, ale tato pumpa mi názor trochu změnila. Neochotný personál, nepořádek na wc i na prodejně. Tady určitě není zákazník na prvním místě.

Radek Číhal
Google Places© на 14.11.2019
оценка:

Na to jaký je tam obrat,by mohli opravit pánské záchody.... A trochu skoda, že k parku v rohlíku nemají větší sortiment dresingů. Jinak spokojenost. Jezdím tam celkem pravidelně a s žádnou obsluhou nebyl problém.

Iveta Némethová
Google Places© на 16.10.2019
оценка:

Mikulov je nádherný a aqualand Moravia ještě více jen přes víkend je to přeplněné a přes týden je tam prima na toboganech nejsou žádné fronty

Sebastian Widak
Google Places© на 08.10.2019
оценка:

Bardzo fajna stacja przy głównej drodze do granicy. Zawsze jak przejeżdżam to zatrzymuje się na świeże kanapki prosto z pieca i kawę. Polecam bardzo dobre. Oprócz tego jeszcze wiele innych produktów tam znajdziemy. Toaleta darmowa i zadbana. Na zewnątrz parking na samochody osobowe i parę miejsc na ciężarówki. :)

Michal Kroutil
Google Places© на 03.10.2019
оценка:

Toalety neudržované a špinavé. Neochotná obsluha, která na upozornění o chybějícím toaletním papíru na WC reaguje podrážděně. Už zde nezastavuji, raději po cestě do Rakouska tankuji u Benziny o několik kilometrů dříve.

Robert Pasamonik
Google Places© на 15.09.2019
оценка:

Stacja bardzo dobra na wyjazd na chorwacja, Włochy itd. To co ważne to fakt że wydają resztę w euro A nie w koronach. Minus czesto brakuje im lpg. W pierwsza strone mieli wiec dalbym 4 gwiazdki. Jak wracalismy z wakacji nie mieli lpg i korzystalem na innej stacji....słabo dlatego 3 za reszte w euro

Martin Biedrawa
Google Places© на 16.08.2019
оценка:

16.8.v 9:15 bagetky k polévce budou za hodinu už jen na strouhankou. Za 6Kč/ks by měly být křupavé-čerstvé celý den.


Покажи всички коментари

За да добавите коментар трябва да влезете във своя профил

Fuelo полага всички усилия предоставената информация за цените и бензиностанциите да бъде вярна към момента на публикуването й, но не гарантира актуалността на тази информация. Публикуваната информация не трябва да се използва при вземане на решения. Fuelo не носи отговорност за каквито и да било действия, предприети въз основа на публикуваната в сайта информация.